U bevindt zich hier: Home > Contact > Vacatures

KOM JIJ ONS VERSTERKEN?

CHAUFFEUR BENELUX - fulltime.

Profiel Riksen Transport B.V.  

Riksen Transport Arnhem beschikt over een modern en een veelzijdig wagenpark voor het transport van verpakte chemie (ADR) goederen. De leveringen naar de klanten worden binnen 24-uur in zowel Nederland, Belgie als Luxemburg geleverd. Dagelijks worden er zendingen vanuit het eigen ADR-magazijn in Arnhem en externe locaties van klanten geleverd in de BENELUX. Tevens zijn er aansluitingen op Europese netwerken en maken wij gebruik van lokale magazijnen in UK voor opslag van gevaarlijke stoffen om snelle leveringen aan de klant te kunnen waarborgen.

Functie-informatie:  

De chauffeur handelt zorgvuldig en accuraat. Hij heeft een servicegerichte houding richting de klant en houdt daarbij ook rekening met het bedrijfsbelang. De werkomstandigheden van een chauffeur wegvervoer vergen een flexibele werkhouding. Hij is initiatiefrijk en kan improviseren en weet wanneer hij zijn leidinggevende moet inschakelen. Hij is voldoende communicatief vaardig; zowel mondeling als schriftelijk. Hij vertegenwoordigt het bedrijf bij de klanten en op de weg. Door zijn (rij)gedrag is hij het visitekaartje van het bedrijf.

Wat zoeken wij bij jou? 

  • Je bent in het bezit van geldig rijbewijs BC (E), Code 95 en digitale bestuurderskaart.
  • Je bent klantvriendelijk en service gericht.
  • Je bent in bezit van een Geldig ADR certificaat minimaal Basis.
  • Je hebt affiniteit met vrachtwagens en transport.
  • Je bent enthousiast en zelfstandig.
  • Je hebt een uitstekende conditie en werkt graag in teamverband.
  • Je bent gemotiveerd en kunt snel, precies en accuraat werken.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift (must).

Wat bieden wij jou:  

Salaris conform cao, passend bij jou opleiding en ervaring. Je komt te werken in een goed staande organisatie, waarbij je wordt ingewerkt. Tijdens de inwerk periode wordt je begeleid zodat je na de periode zelfstandig kan werken. Heb je interesse stuur dan jou sollicitatiebrief en CV naar Albert Riksen: a.riksen@riksen.nl Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met het telefoon nummer: +31 (0)26 3613740